Spotify

Spotify voor Symbian

Luister online én offline naar je Spotify muziekverzameling

Met de Spotify app luister je op je Symbian-toestel naar muziek uit de gigantische online catalogus van de populaire applicatie voor pc en Mac. Naast een internetconnectie heb je hier wel een Premium betaalaccount voor nodig.Deze applicatie... Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Geweldig muziekaanbod
 • Snelle stream in Online Modus
 • Synchroniseert playlists met pc/Mac
 • Zet muziek op toestel voor Offline Modus
 • Intuïtieve gebruikersinterface
 • Stuur liedjes naar vrienden

TEGEN

 • Minder opties dan pc-/Mac-versie
 • Knaagt aan batterijleven

Excellent
9

Met de Spotify app luister je op je Symbian-toestel naar muziek uit de gigantische online catalogus van de populaire applicatie voor pc en Mac. Naast een internetconnectie heb je hier wel een Premium betaalaccount voor nodig.

Deze applicatie installeer je gratis, maar voor alle duidelijkheid: zonder abonnement kom je niet verder dan het login-scherm. Eenmaal binnen beschik je over een fantastische muziekspeler. In de online modus streamen liedjes snel en met prima geluidskwaliteit. Je favoriete bands vind je niet alleen via de uitstekende zoekfunctie: de Spotify-app importeert ook playlists die je op de pc of Mac hebt aangemaakt.

Spotify Mobile biedt een grote bonus: je kunt muziek ook gewoon offline beluisteren. In het Playlists-menu selecteer je de gewenste afspeellijst(en) met de "Offline playlists"-knop: na een poosje synchroniseren staat de muziek op je toestel. Handig als je bijvoorbeeld met je mobieltje gaat joggen. Wat als je hierna op de computer liedjes aan een playlist toevoegt? Zodra je toestel weer online is, 'voelt' de Spotify-app dit meteen en synchroniseert 'ie erop los.

De fervente Spotify-gebruiker mist waarschijnlijk enkele functies uit de pc-/Mac-versie. Zo vind je bijvoorbeeld niet zomaar gerelateerde artiesten. Hou bovendien je batterij in de gaten, want de offline modus vreet energie. Wees er daarnaast van bewust dat Spotify Mobile veel dataverkeer genereert: heb je geen oneindige internetbundel, dan kunnen de kosten oplopen.

Spotify brengt de interactieve online music player nu ook naar je Symbian-gsm, en hoe! Zijn de irritante reclames niet genoeg reden voor een betaalaccount, dan is deze Spotify-app dé reden om te heroverwegen.

Meeste downloads Audio voor symbian

Spotify

Download

Spotify Symbian S60 0.4.4.3

Beoordelingen about Spotify

 • door Anonymous

  superprog!. Wanneer je van muziek houdt dan is dit een onmisbaar programma. Muziek bezitten is niet meer belangrijk, maar toegang tot m Meer

Promotie×