Spotify

Spotify voor Mac

Spotify: online jukebox met ontzagwekkend muziekaanbod

Met het revolutionaire Spotify luister je gratis en legaal naar muziek uit een immens grote online catalogus. In een interactieve omgeving vind je niet alleen de deuntjes van je favoriete bands, maar maak je ook zelf playlists (afspeellijsten) aan... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geweldig muziekaanbod
  • Snelle, betrouwbare stream
  • Spotify-radio met filters
  • Importeer ook muziek vanaf je Mac
  • Sociale media-functies

TEGEN

  • Irritante audio-reclames

Excellent
9

Met het revolutionaire Spotify luister je gratis en legaal naar muziek uit een immens grote online catalogus. In een interactieve omgeving vind je niet alleen de deuntjes van je favoriete bands, maar maak je ook zelf playlists (afspeellijsten) aan die je deelt met vrienden. Ook zet je de muziek -met een betaalde account- op je iPod, iPad, iPhone, Android, BlackBerry, Symbian of Windows Mobile toestel.

Het concept achter Spotify

Spotify opereert op basis van een opvallend maar uiterst succesvol concept: je betaalt geen rooie cent, maar tussen de liedjes door krijg je wel reclames te horen. De muziek en bijkomende advertenties beluister je op welke plek dan ook, zolang je maar een internetconnectie hebt. De software onthoudt namelijk je handelingen en verwerkt ze in je Spotify-account. Installeer het programma bijvoorbeeld op een nieuwe computer en je lijst met favoriete songs staat gewoon voor je klaar.

Muziek luisteren, ontdekken en delen

Eerst en vooral heeft Spotify een indrukwekkend en altijd-groeiend assortiment met ondertussen meer dan 15 miljoen liedjes. Je moet wel een erg onorthodoxe muzieksmaak hebben om je gewenste plaat niet 1-2-3 te vinden. Daarnaast ontdek je ontzettend veel muziek met de ingebouwde Spotify-radio, die afhankelijk van gekozen genre en tijdperk een show voor je creëert. Ook zélf stel je onbeperkt playlists samen. Zoals bij een modern mediaplatform hoort, deel je zo'n Spotify playlist met Facebook-vrienden.

Nieuw in versie 0.8 voor Mac zijn de Spotify Apps: sociale applicaties die je binnen Spotify in een seconde toevoegt aan het menu. Zo genereer je met 'Moodagent' bijvoorbeeld automatisch playlists op basis van basis van je humeur, terwijl je met Soundrop online 'kamers' aanmaakt waar je met jouw vrienden -of vreemden- samen naar dezelfde liedjes luistert.

Gratis en betaalde accounts

Met een gratis Spotify Nederland account stream je maximaal 20 uur muziek per maand. Als je ongelimiteerd wil luisteren, moet je je abonneren op een Spotify Unlimited account. Dan ben je ook meteen van die irritante advertenties verlost. Met een nog iets duurdere Spotify Premium account hebben de echte freaks alle muziek naast online ook offline en mobiel tot hun beschikking. Zoek je op onze site naar 'Spotify', dan vind je ook enkele programma's waarmee je de reclames dempt.

Zeg maar dag tegen iTunes, Winamp en je cd-ripper. Samen met voor- en nagangers als Last.fm en Grooveshark zorgt Spotify voor de volgende evolutie van de muziekmarkt. Eén ding is zeker: als je eenmaal in aanraking komt met deze progressieve muziekspeler en -beheerder, wil je niet snel meer terug.

Meeste downloads Audio voor mac

Spotify

Download

Spotify 1.0.85.257

Beoordelingen about Spotify

Promotie×